Hej hopp gummisnopp!

Oh noooo tänker ni, inte en fjollig blogg till! Men vi är minsann ingen Kissie eller Blondinbella som handlar onödigt dyra saker och hänger mer i utlandet än hemma. Vi är två helt (o)vanliga, flummiga, galna och fattiga jävla studenter (även om den ena av oss faktiskt numera jobbar med snorungar).
Tillsammmans bor vi i en skrattfylld lägenhet med våra två katter, chips och en herrejösses massa choklad. Det finns även pygmébjörnar på vårt kylskåp (bild lovas i ett senare inlägg)

I den här bloggen kommer vi inte ge er jäva smink och modetips, vi kommer inte heller åka till exotiska platser.  Carro kommer däremot  i mellan åt åka till Skövde (shööövde), där hon kommer möta exotiska Ryd. Jenny i sin tur får nöja sig med Karlstad (men vi har ju faktikt Kronoparken!) Vi kommer inte heller dela med oss av dieter eller träningstips. Ni får nöja er med soffahäng och den senaste chipssmaken. Istället kommer vi bjuda på massa flummiga påhitt och galna upptåg. Sist men inte minst kommer vi dela med oss av alla jävla hyss som katterna hittar på, som tillexempelt att bajsa i soffan *blänger på Herr Jansson*

Bloggdesignen är just nu inte som hetast då vi är värdelösa på sånt (dock så är vi själva heta) men vi kommer jobba på det! Det kommer bli färgglatt, flummig och helt föckin awesome (precis som vi är).


Såhär ser vi ut



Jenny

Carro

Puss och kram skumbanan / Carro Barro  och Jenny Penny



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0